Asigurare CMR

Polița CMR are ca obiect asigurat răspunderea transportatorului rutier în calitate de caraus pentru pagube produse mărfurilor transportate.
Activitatea de transport implică o mare responsabilitate, de aceea, o asigurare adecvată a răspunderii privind pierderea sau avarierea mărfurilor și bunurilor transportate este esențiala pentru stabilitatea financiară a companiei tale. Daca esti un transportator de marfa, este necesar sa deții o asigurare CMR pentru autovehiculul pe care il deții.
Asigurarea ROTR este destinată operatorilor de transport rutier pentru obținerea licenței de transport si acoperă riscurile de prejudicii materiale produse terţilor ce au calitatea de beneficiari ai serviciilor de transport prestate de asigurat.
Conform prevederilor legale în vigoare, operatorul de transport trebuie să facă dovada că dispune de capacitate financiară în valoare de 9.000 euro pentru primul autovehicul și de cate 5.000 euro pentru fiecare din celelalte autovehicule. Capacitatea financiară se certifică prin capitalul social propriu, completat cu garanții bancare sau asigurare.

DISCLAIMER
Toate informațiile prezentate pe acest site provin din sursele citate și au caracter orientativ. Informațiile prezentate nu sunt în mod necesar general valabile, complete sau actualizate.www.rosuasigurari.ro nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile prezentate în cadrul paginilor externe, link-urile către alte website-uri fiind oferite strict în scop informativ. Recomandările cuprinse în cadrul paginii nu substituie sursele oficiale de informare. Informațiile furnizate pe acest site nu conferă dreptul la niciun fel de revendicări sau expectative de ordin legal. Conținutul furnizat este de natură generală și nu poate acoperi toate cazurile individuale. Utilizatorii vor folosi pe propria răspundere informațiile furnizate în cadrul acestui site, iar, în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informațiilor furnizate, utilizatorii acceptă că administratorul www.rosuasigurari.ro va fi absolvit de orice răspundere. www.rosuasigurari.ro poate schimba oricând informațiile prezentate pe site, fără notificare prealabilă.

Ne acorda incredere