Asigurare Viață

Asigurarea de viata este un contract semnat intre asigurator si asigurat in favoarea unui beneficiar sau a mai multor beneficiari. Obiectul acestui contract este suma asigurata care se stabilieste de comun acord sau la cererea asiguratului.
In functie de suma asigurata si de alti factori se stabileste valoarea primei de asigurare pe care asiguratul va trebui sa o plateasaca pe parcursul duratei contractului la intervale de timp prestabilit.
Pe langa riscul de deces al asiguratului mai pot fi incluse in asigurare si urmatoarele riscuri:
– afectiuni grave
– spitalizare din boala sau accident
– interventii chirurgicale din boala sau accident
– deces din accident
– invaliditate temporara/permanenta din boala sau accident
– fracturi
– arsuri
– scutire la plata primelor de asigurare
In schimbul primelor de asigurare compania de asigurari acopera riscurile incluse in contract si se obliga la plata despagubirilor in cazul ivirii acestora.
Suma asigurata si primele platite depind de multi factori. In principiu o polita de asigurare este mai ieftina pentru tineri si este mai scumpa daca este contractata la varste mai inaintate. Starea sanatatii este un alt factor luat in calcul, varsta si sexul determinand aparitia unor boli specifice ceea ce cresc riscul asumat de asigurator. Activitatea profesionala dar si cea din timpul liber pot influenta si ele pretul primei, activitati in domenii in care asiguratul este predispus accidentelor pot creste valoarea primei platite.
Asigurarea de viata este o protectie financiara, care asigura un viitor sigur beneficiarilor (sau beneficiarului) dar si asiguratului. Ea va ofera protectia materiala si independenta financiara de care are nevoie familia pe termen lung.

DISCLAIMER
Toate informațiile prezentate pe acest site provin din sursele citate și au caracter orientativ. Informațiile prezentate nu sunt în mod necesar general valabile, complete sau actualizate.www.rosuasigurari.ro nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile prezentate în cadrul paginilor externe, link-urile către alte website-uri fiind oferite strict în scop informativ. Recomandările cuprinse în cadrul paginii nu substituie sursele oficiale de informare. Informațiile furnizate pe acest site nu conferă dreptul la niciun fel de revendicări sau expectative de ordin legal. Conținutul furnizat este de natură generală și nu poate acoperi toate cazurile individuale. Utilizatorii vor folosi pe propria răspundere informațiile furnizate în cadrul acestui site, iar, în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informațiilor furnizate, utilizatorii acceptă că administratorul www.rosuasigurari.ro va fi absolvit de orice răspundere. www.rosuasigurari.ro poate schimba oricând informațiile prezentate pe site, fără notificare prealabilă.

Ne acorda incredere