Pensie

Pensia Privata Pilon 3 reprezinta solutia fiscala de fidelizare si loializare a angajatilor companiei tale dar in aceeasi masura si avantajoasa pentru angajat.
Incepand cu anul 2016, Pensiile Pilon 3 sunt deductibile fiscal pentru angajator in limita a 400 euro/angajat /an si daca si angajatul opteaza pentru contributie suplimentara, se bucura de deductibilitatea fiscala pentru suma de 400 euro/an. Pensia Privata PILON 3 este solutie pentru economisire profitabila pentru varsta de pensionare ce este si ramane un bun de drept al contribuabilului ( drept de proprietate)

Pensiile Facultative Pilon 3 raman un mod simplu de a spune angajatului ‚,Tu contezi‘‘, atât pentru angajat la nivel personal cât și pentru buna imagine a companiei pe piata muncii. Pentru angajati o pensie facultativă înseamnă venituri în plus la pensie si ramane o dovadă de apreciere, un semn că ei contează cu adevărat pentru companie.
Mentionez ca angajatul poate opta si pentru o cotizatie mai mare in limita a maximum 15% din venitul brut declarat. Recomand cu incredere aplicarea pentru acest sistem de economisire avand in vedere situatia economica actuala a Romaniei dar si pentru asigurarea unui venit in momentul atingerii varstei de pensionare.  Deducerea fiscala este in cuantum de 400 euro/an/angajat, total cumulat pentru toate contributiile, chiar daca sunt pentru produse dierite ( asigurare de sananate/pensie privata).

DISCLAIMER
Toate informațiile prezentate pe acest site provin din sursele citate și au caracter orientativ. Informațiile prezentate nu sunt în mod necesar general valabile, complete sau actualizate.www.rosuasigurari.ro nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile prezentate în cadrul paginilor externe, link-urile către alte website-uri fiind oferite strict în scop informativ. Recomandările cuprinse în cadrul paginii nu substituie sursele oficiale de informare. Informațiile furnizate pe acest site nu conferă dreptul la niciun fel de revendicări sau expectative de ordin legal. Conținutul furnizat este de natură generală și nu poate acoperi toate cazurile individuale. Utilizatorii vor folosi pe propria răspundere informațiile furnizate în cadrul acestui site, iar, în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informațiilor furnizate, utilizatorii acceptă că administratorul www.rosuasigurari.ro va fi absolvit de orice răspundere. www.rosuasigurari.ro poate schimba oricând informațiile prezentate pe site, fără notificare prealabilă.

Ne acorda incredere